Н.В. Дехтяренко, О.М. Дуган ОСОБЛИВОСТІ ПРИГОТУВАННЯ І ФЕРМЕНТАЦІЯ СОЄВОГО МОЛОКА ПРЕДСТАВНИКАМИ РОДУ LACTOBACILLUS
Н.В. Дехтяренко, О.М. Дуган РОЗРОБЛЕННЯ ПОЖИВНИХ СЕРЕДОВИЩ НА ОСНОВІ ГІДРОЛІЗАТІВ СОЄВОГО БОРОШНА ДЛЯ КУЛЬТИВУВАННЯ ПРЕДСТАВНИКІВ РОДУ LACTOBACILLUS
Н.В. Дехтяренко ВИРОБНИЦТВО ФЕРМЕНТНИХ ПРЕПАРАТІВ В УКРАЇНІ
Л.О. Пєскова, Н.В. Дехтяренко ФЕРМЕНТ ЛІПАЗА: АНАЛІЗ ГАЛУЗЕЙ ВИКОРИСТАННЯ, ПРОДУЦЕНТІВ, СПОСОБІВ ОДЕРЖАННЯ
Кузьменко А.В., Дехтяренко Н.В., Дуган О.М. Фермент β-галактозідаза: аналіз джерел одержання, властивостей, способів очистки
Типлинська К.В., Совєтова О.В., Позднякова К.С., Дехтяренко Н.В., Горчаков В.Ю. Визначення впливу цитостатиків на штами – потенційні продуценти пробіотичних препаратів
© 2024 Кафедра промислової біотехнології та біофармації
Theme by Anders Noren — Up ↑