В.Ю. Поліщук, О.М. Дуган Рибофлавін – виробництво і застосування
В.Ю. Поліщук, М.І. Маланюк, О.М. Дуган МОРФОЛОГО-КУЛЬТУРАЛЬНІ І БІОСИНТЕТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ EREMOTHECIUM ASHBYI GUILL.
В.Ю. Поліщук, М.І. Маланюк, О.Я. Карпенко, О.М. Дуган ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРИ НА ЖИТТЄЗДАТНІСТЬ МІЦЕЛІЮ EREMOTHECIUM ASHBYI GUILL
В.Ю. Поліщук, М.І. Маланюк, О.М. Дуган ДИНАМІКА РОСТУ І НАКОПИЧЕННЯ РИБОФЛАВІНУ АСКОМІЦЕТОМ EREMOTHECIUM ASHBYI GUILLIER.
Акулевич О.В., Орябінська Л.Б., Дуган О.М. Кінетика росту молочнокислих бактерій р. Lactobacillus на живильних середовищах з різноманітними джерелами вуглецевого й азотного живлення
Орябінська Л.Б., Прасанна Б.Д., Лазаренко Л.Н., Дуган О.М. Імуномодулювальні властивості пробіотика на основі молочнокислих бактерій та рослинного компонента
Галкін О.Ю., Дуган О.М., Бондаренко Л.Б. Біотехнологічні підходи до створення та використання ліпосомальних і пегільованих лікарських форм
Н.В. Дехтяренко, О.М. Дуган ОСОБЛИВОСТІ ПРИГОТУВАННЯ І ФЕРМЕНТАЦІЯ СОЄВОГО МОЛОКА ПРЕДСТАВНИКАМИ РОДУ LACTOBACILLUS
Н.В. Дехтяренко, О.М. Дуган РОЗРОБЛЕННЯ ПОЖИВНИХ СЕРЕДОВИЩ НА ОСНОВІ ГІДРОЛІЗАТІВ СОЄВОГО БОРОШНА ДЛЯ КУЛЬТИВУВАННЯ ПРЕДСТАВНИКІВ РОДУ LACTOBACILLUS
Кузьменко А.В., Дехтяренко Н.В., Дуган О.М. Фермент β-галактозідаза: аналіз джерел одержання, властивостей, способів очистки
В.М. Ліновицька, А.С. Бухало, О.М. Швед, О.М. Дуган СТВОРЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ ЕКЗОПОЛІСАХАРИДІВ НА ОСНОВІ ГЛИБИННОГО КУЛЬТИВУВАННЯ ВИЩОГО БАЗИДІОМІЦЕТУ SCHIZOPHYLLUM COMMUNE
А.С. Бухало, О.М. Дуган, М.Р. Максимюк, В.М. Ліновицька ФЕРМЕНТАТИВНА АКТИВНІСТЬ ВИЩОГО БАЗИДІАЛЬНОГО ГРИБА GRIFOLA FRONDOSA
А.С. Бухало, О.М. Дуган, М.Р. Максимюк, В.М. Ліновицька ФЕРМЕНТАТИВНА АКТИВНІСТЬ ВИЩОГО БАЗИДІАЛЬНОГО ГРИБА SCHIZOPHYLLUM COMMUNE
Ліновицька В.М., Бухало А.С., Дуган О.М. Підбір умов глибинного культивування Grifola frondosa як основи для створення біотехнологій отримання лікувально-профілактичних препаратів
Тодосийчук Т.С., Дуган А.М., Клечак И.Р. Микрофлора желудочно-кишечного тракта человека и ее роль в формировании патологических состояний
© 2024 Кафедра промислової біотехнології та біофармації
Theme by Anders Noren — Up ↑