Ми проводимо набір:

      на денну та заочну форму навчання,

      за державним замовлення та за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

Ми готуємо:

      бакалаврів – на базі повної загальної середньої освіти,

      за наступною спеціальністю: 162 Біотехнології та біоінженерія

    Освітня програма “Біотехнології”

Освітньо-професійна програма “Біотехнології” першого  (бакалаврсього) рівня вищої освіти є акредитованою Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

Правила прийому до КПІ ім. Ігоря Сікорського 2024

Поширені  запитання про вступ та відповіді на них! 

Кар’єрний путівник КПІ ім. Ігоря Сікорського 

З порядком прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році можна ознайомитися за посиланням>>

У 2024 році для вступу використовують результати національного мультипредметного тесту (НМТ) з української мови, математики, історії України (обовʼязково) та фізики або іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської), або хімії, або біології, або географії, або української літератури (четвертий предмет за вибором вступника).

Також можна скористатись результатами НМТ 2022 року, НМТ 2023 року або результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2021 року (виключно повністю весь тест, що складався у відповідний рік, без можливості вибору предметів з різних років).

Реєстрація для складання НМТ розпочнеться 14 березня та закінчиться 11 квітня. Основна сесія НМТ буду проводитись з 14 травня до 25 червня в Україні та 28 країнах світу, тому ти зможеш скласти тестування навіть за межами країни. НМТ – це комплексний тест з чотирьох предметів, які ти будеш складати на комп’ютері у спеціальних центрах тестування. Результат можна буде побачити одразу після завершення тестування, офіційні результати основної сесії стануть відомі не пізніше 2 липня. Детально про НМТ, структуру тестів та процедуру складання можна почитати на офіційному ресурсі Українського центру оцінювання якості освіти, який організовує та проводить тестування.

Цього року вступники, які планують здобувати ступінь бакалавра у КПІ ім. Ігоря Сікорського, мають обов’язково під час подання електронних заяв надати мотиваційний лист для вступу до університету.

 Що це таке? Мотиваційний лист – це викладена письмово у довільній формі інформація про твою зацікавленість у вступі до КПІ ім. Ігоря Сікорського та відповідні очікування, досягнення у навчанні та інших видах діяльності, власні сильні та слабкі сторони. Детальніше про мотиваційний лист, вимоги до нього та структуру можна почитати у нашому спеціальному розділі.

Перелік вагових коефіцієнтів оцінок предметів національного мультипредметного тесту та творчого конкурсу переглянути тут=>> 

Розрахунок конкурсного балу для вступу на 1-й курс для здобуття ступеня бакалавра детальніше за посиланням>>


Мінімальний конкурсний бал на бюджет – 130

Мінімальний конкурсний бал на контракт – 100

Вартість одного року підготовки бакалавра очної форми 29900 грн, заочної – 19900 грн.

Вартість навчання у 2023/2024 навчальному році


Електронний кабінет вступники зможуть зареєструвати з 01 липня, а подавати заяви – з 19 липня до 31 липня. За державним замовленням (бюджет) можна подати до 5 заяв із зазначенням пріоритетності – від найвищого (1) до найнижчого (5) за твоїм вибором. За кошти фізичних та/або юридичних осіб (контракт) можна подати до 10 заяв. Загалом на всіма базами вступу (повна загальна середня освіта, диплом молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра, диплом бакалавра, диплом спеціаліста чи диплом магістра) та за всіма формами здобуття освіти (денна, заочна) сумарно одна людина може подати 15 заяв. Всі заяви, подані для вступу на навчання за державним замовленням, автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. Рекомендацію для зарахування за державним замовленням буде надано 05 серпня, а до 08 серпня ти маєш підтвердити в особистому електронному кабінеті вибір місця навчання та подати оригінали документів особисто або з допомогою накладання кваліфікованого електронного підпису.

ІНСТРУКЦІЯ З ПОДАННЯ ЗАЯВ В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ ПЗСО(11 класів) – 2024

ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ З РЕЄСТРАЦІЇ ЕЛЕКТРОННОГО КАБІНЕТУ ВСТУПНИКА ТА ПОДАННЯ ЗАЯВ В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ ПЗСО(11 класів) – 2024

________________________________________________________________

Більш детальну інформацію можна отримати:

за телефоном гарячої лінії відбіркової комісії ФБТ:  (099)541-46-16;

Ви можете написати нам листа: vk.fbt@lll.kpi.ua

відвідати Facebook сторінку ФБТ: https://www.facebook.com/FBT.kpi.ua

або поспілкуватися з нашими студентами і дізнатися найновішу інформацію про вступ на нашій сторінці в соціальних мережах: https://t.me/abit_fbt

Розклад роботи/Етапи вступної кампанії

САЙТ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ КПІ ім. Ігоря Сікорського

Розташування відбіркової комісії ФБТ: корпус 4, ауд. 168, 1 поверх.